NAISJOHTAJAT ESIIN!

Keksin Naisjohtajat esiin! -kampanja nostaa esiin 365 suomalaista naista johtotehtävistä yhteiskunnan eri osa-alueilta.

Kampanjamme tarkoitus on rohkaista tyttöjä tavoittelemaan vastuutehtäviä ja herättää keskustelua siitä, millaisia toimia tarvitaan tulevaisuuden Suomessa, jotta sukupuoleen katsomatta jokaisella on yhtäläiset mahdollisuudet edetä työuralla.

Valokuvaajamme eri paikkakunnilla ympäri Suomea kuvaavat 365 naisjohtajaa vuoden 2017 naistenpäivään mennessä.  


Kameran edessä vierailleet naisjohtajat haastatteluineen esitellään naisjohtajat.fi/keksi sitä mukaa, kun kuvia valmistuu. Kampanjaa voi myös seurata sosiaalisessa mediassa #NaisjohtajatEsiin. 

Kun kuvasarja on kokonaisuudessaan valmis ensi vuoden maaliskuussa, tuotamme valtavan näyttelyn Helsingissä. Haluamme esitellä maamme naisjohtajien laajaa kirjoa yhdellä silmäyksellä.

Tulemme myös järjestämään huhti-joulukuussa 2017 naisten ja tyttöjen kohtaamisia kuvasarjan naisten innoittamana. Eri naisjohtajien työpaikoilla järjestettävissä tilaisuuksissa nuoret tytöt pääsevät keskustelemaan johtajuudesta suoraan naisjohtajien kanssa. Olemme avoimia yhteistyöehdotuksille, jos sinulle herää idea, niin otathan yhteyttä meihin!


Naisjohtajat esiin! -kampanja on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017. Toimimme yhteistyössä Keskuskauppakamarin kanssa.


Ilmoittautuminen mukaan kampanjaan on päättynyt.
 

Yhteistyössä: 

                        Valokuvaaja: Riitta Supperi

Henrika
Nybondas-Kangas

 

                       Valokuvaaja: Riitta Supperi

Pia Gramén